avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită tarif/ora executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

tarif/ora executor judecatoresc

Buna seara.Va rog frumos,sa-mi spuneti si mie,c-am l-a cat ajunge tariful per ora l-a un executor judecatoresc.Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:53, 28 Martie 2010
Nu exista asa ceva! Mergeti la orice executor judecatoresc din circumscriptia instantei unde ati obtinut hotararea si intrebati-l care sunt pasii de efectuat pentru punerea in executare a hotararii!B-)
Onorariul se stabileste in functie de valoarea creantei de executat!
Da, confundati avocatul cu executorul...
Nu exista legal prevazut tarif orar executor
Daca detineti hotarare definitiva si intentionati executarea consultati executor incheiati contract ,sumele aferente urmand a le recupera de la partea executata
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata ionutyahoocoom ionutyahoocoom Am castigat recent un proces si un recurs si nu am primit cheltuieli de judecata cu toate ca in hotarare scrie ca parata sa suporte cheltuielile de judecata si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau copilul de la fostul sot avand hotararea de custodie ContSters137221 ContSters137221 as dori sa stiu cum pot sa-mi iau copilul meu de 6 ani de la fostul sot dupa ce am castigat procesul de custodie si am hotararea in mana. Acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)