eu de 8 luni lucrez in italia iar toti bani castigati ii trimiteam lui in tara iar el ii ducea la carciuma. am chitantele de la care ii timteam bani lunar. cu nume,,,adresa..tot. e suficient?va rag ajutati ma. va multumesc
si cum il duc la mediator???? nu vrea sa mearga, nu vrea sa accepte divortul, nu vrea nimic decat contra cost.eu nu am bani iar el stie asta si joaca ca atare.
buna ziua. as dori sa adresez urmatoarea intrebare. sunt casatorita de 1 an de zile si as vrea sa divortez.mentionez ca nu am bunuri cu actualul sot si nici copii.problema este ca sotul nu vrea sa divorteze de mine,certificatul de casatorie fiind la el.el imi cere bani sa mi de a divortul.ce pot face sa divortez , ce pasi trebui facuti.va multumesc frumos.
am fost in preaviz pana azi 30.05.2011.mi au dat actele dar nu vor sa mi dea salariu si bonurile de masa pe motiv ca as avea o datorie la o persoana cu influenta in firma.mentionez ca nu am nimic semnat cu nimeni,nici un act.la inceput sa vehiculat de suma de 230 iar acum a ,,crescut,, la 530ron.ce pot face?cu respect
buna ziua. am fost concediat chiar in aceste moment conform atr 65 alineatu1.art 73 alineatu1.art74 alineatu2 din contractul de munca la nivel national.as dori sa stiu daca acestea reprezinta somaj.cu multumirii manda adrian