avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii nu mi dau bani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

nu mi dau bani

am fost in preaviz pana azi 30.05.2011.mi au dat actele dar nu vor sa mi dea salariu si bonurile de masa pe motiv ca as avea o datorie la o persoana cu influenta in firma.mentionez ca nu am nimic semnat cu nimeni,nici un act.la inceput sa vehiculat de suma de 230 iar acum a ,,crescut,, la 530ron.ce pot face?cu respect
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:35, 30 Mai 2011
Sesizare la ITM si/sau actiune in instanta.
Solicitati in scris drepturile salariale neachitate (cu nr. de inregistrare sau prin posta cu confirmare de primire).
Daca nu va sunt achitate, va adresati instantei de judecata (termen de prescriere 3 ani de la nasterea dreptului invocat de dv.). Fiind litigiu de munca sunteti scutit de taxa.
da ti un sfat va rog.am lucrat in sect 1 bucuresti.unde anume la itm si ce trebui facut .precizez ca
ITM nu va asigura recuperarea drepturilor. Ei fac un control in urma sesizarii dv., traseaza masura de a va plati drepturile iar daca angajatorul nu respecta masura va fi amendat, Asa ca tot in instanta va rezolvati sigur situatia, asta daca nu se rezolva in urma solicitarii scrise asa cum v-am recomandat in prima interventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot recupera ultimul salariu andrei_13 andrei_13 am plecat de la firma si nu mi se mai da ultimul salariu. ce as putea face pt ca sa imi primesc banii? (vezi toată discuția)
demisie, lichidarea integrala Onu Ghera Onu Ghera Buna seara.Am revenit din concediu de crestere copii pe data de 22 iunie la servici. Pe data de 2 octombrie mi -am dat demisia .Am semnat in aceeasi zi un ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac , in cazul meu ? kraincevik kraincevik am fost angajat la o SC si nu am primit drepturile salariale de sapte luni . Indrumati-ma si pe mine ce trebuie sa fac . Am primit preaviz din luna mai ,iar ... (vezi toată discuția)