avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce trebuie sa fac , in cazul meu ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce trebuie sa fac , in cazul meu ?

am fost angajat la o SC si nu am primit drepturile salariale de sapte luni . Indrumati-ma si pe mine ce trebuie sa fac . Am primit preaviz din luna mai ,iar decizia nu am primit-o nici pana acum .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:26, 3 August 2010
Buna ziua !
Sesizati ITM- ul în acest sens. In urma raspunsului primit actionati in continuare, adica actionati in instanta firma , daca nu se rezolva nimic prin sesizarea ITM.
Cu stima !
Interventie moderator:
:rtfm:
kraincevik:
Nu mai deschideti alt topic pe alt forum. Este impotriva Regulamentului forumului si nici nu veti primi mai multe si mai bune raspunsuri.

juridic dana a scris:
Pentru inceput adresati-va ITM pentru neplata de catre angajator a salariului aferent pentru munca prestata.

1. Reclamatia la ITM va duce la o verificare a celor spuse de dvs.
2. Veti primi un raspuns in scris, de la ITM, cu rezultatul verificarii si masurile luate.
3. ITM nu poate obliga pe angajator sa va dea banii dar raspunsul de la ITM il puteti folosi in instanta.
4. Il puteti da in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit adrian_huned adrian_huned am o intrebare daca ma puteti ajuta si pe mine.de curand am demisionat de la o firma la care am lucrat si cand mi-am facut actele de demisie firma ma obligat ... (vezi toată discuția)
firma inchisa,sunt in preaviz-ajutor va rog! daniela-b daniela-b firma s-a inchis pe 6 octombrie,acum lucreaza doar departamentul contabilitate-la inceput avocatul angajat de administratorul firmei a spus ca vom fi platiti ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a respectat contractul de munca bogosianu bogosianu Am lucrat un an de zile cu contract de munca.La interviu mi s-a spus ca se lucreaza legal,dupa o luna am vazut ca nu se lucreaza legal ,ca nu se semneaza ... (vezi toată discuția)