avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imi pot recupera ultimul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imi pot recupera ultimul salariu

am plecat de la firma si nu mi se mai da ultimul salariu. ce as putea face pt ca sa imi primesc banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:45, 12 Aprilie 2011
Cere de chemare in judecata a angajatorului. Fiind litigiu de munca sunteti scutit de taxa de timbru.
dar fara sa actionez in instanta angajatorul nu se poate sa imi recuperez banii . itm-ul nu ma poate ajuta i acest sens?
[
ITM in urma sesizarii dv. va intreprinde un control, va trasa ca masura sa va achite salariul dar angajatorul nu este obligat sa respecte masura fapt pentru care ITM nu mai poate face altceva decat sa aplice o amenda.
O hotarare judecatoreasca este sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului danutz69 danutz69 Sunt in situatia de a nu fi primit salariul aferent ultimelor 3 luni , iar angajatorul find un ong vine cu tot felul de justificari mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari, plati compensatorii codrina.ama codrina.ama Sunt in situatia de a ajunge somer, deci la faza de preaviz. As dori sa fiu indrumata ce demersuri sa fac pentru a primi salariile restantate din ultimele luni ... (vezi toată discuția)
Nu mi dau bani adrianmandezu adrianmandezu am fost in preaviz pana azi 30.05.2011.mi au dat actele dar nu vor sa mi dea salariu si bonurile de masa pe motiv ca as avea o datorie la o persoana cu ... (vezi toată discuția)