Buna ziua!
As dori sa stiu ce fel de procura imi va trebui ca sa pot vinde un autoturism inmatriculat in Romania pe numele fiului meu care este cetatean american.si se afla in strainatate;sau ce formalitate imi trebuie pentru ca acesata masina sa -mi fie donata mie.Mentionez ca masina se afla in tara la resedinta mea si taxele aferente sunt platite la zi.
Multumesc
am platit o taxa de prima inmatriculare foarte mare -2462 euro-anul trecut in luna octombrie pentru o masina adusa in tara prin procedura de repatriere;as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a deschide un proces cu statul roman;multumesc
As dori stiu ce prevede legislatia actuala in sitautia in care un agent economic vinde un produs de folosinta indelungata si refuza sa il repare ,obiectul fiind din garantie.
In cazul de fata este vorba despre o centrala termica pe gaze;agentul economic sustine ca era imperios necesar ca eu sa cumpar un releleu regulator de tensiune,fapt care el nu mi-a adus la cunostiinta la cumpararea produsului si din punct de vedere tehnic nu sunt sigur ca este neaparat necesar