avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie,produs casnic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie,produs casnic

As dori stiu ce prevede legislatia actuala in sitautia in care un agent economic vinde un produs de folosinta indelungata si refuza sa il repare ,obiectul fiind din garantie.
In cazul de fata este vorba despre o centrala termica pe gaze;agentul economic sustine ca era imperios necesar ca eu sa cumpar un releleu regulator de tensiune,fapt care el nu mi-a adus la cunostiinta la cumpararea produsului si din punct de vedere tehnic nu sunt sigur ca este neaparat necesar
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 09:27, 2 Mai 2011
Ati avut fisa tehnica a centralei,trebuia sa o cititi...daca prevede achizitionarea unui releu atunci nu aveti castig de cauza...,daca nu atunci trebuie sa faceti o programare la serviceul agreat de agentul economic...mult succes!
Dvs. trebuie sa respectati conditiile stipulate in certificatul de garantie nimic mai mult.
Daca nu este prevazut in certificatul de garantie si ati respectat instructiunile de montare conform fisei tehnice sunt obligati sa va asigure service-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare centrala de apartament nistorsofia nistorsofia Vreau sa mi cumpar o centrala termica de apartament din u.e, adica mai precis din Franta ,primesc autorizatie de functionare de la eon gaz?.Gura lumii spune ... (vezi toată discuția)
Produ de unica folosinta ContSters61319 ContSters61319 Pentru un produs de unica folosinta a carui utilizare nu depaseste 4 zile se acorda certificat de garantie? Precizez ca am o declaratie de conformitate CE ... (vezi toată discuția)
Acte revizie tehnica periodica a instalatiei de utilizare a gazelor naturale mirela19792000 mirela19792000 Buna ziua. Am primit o notificare de la ENGIE pentru efectuarea revizie tehnice periodice a instalatiei de utilizare a gazelor naturale pana pe 26.07.2018. Eu ... (vezi toată discuția)