avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura pentru vanzarea unui autoturim
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura pentru vanzarea unui autoturim

Buna ziua!
As dori sa stiu ce fel de procura imi va trebui ca sa pot vinde un autoturism inmatriculat in Romania pe numele fiului meu care este cetatean american.si se afla in strainatate;sau ce formalitate imi trebuie pentru ca acesata masina sa -mi fie donata mie.Mentionez ca masina se afla in tara la resedinta mea si taxele aferente sunt platite la zi.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: daoluo , utilizator 19:29, 4 Noiembrie 2013
Proprietarul de drept al bunului auto trebuie sa incheie procura notariala in favoarea unui tert,cu scopul desfasurarii demersurilor si documentelor necesare instrainarii auto
unde trebuie incheiata aceasta procura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar masina ! alecs_busty alecs_busty Buna seara...vreau sa parasesc tara,am 2 masini pe numele meu,dar daca imi voi face acte in alta tara,respectiv,Italia, nu imi voi mai putea pastra masinile pe ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa ce a fost vandut in italia alinaion82 alinaion82 Buna seara! Am si eu o problema. Sunt in Italia de 3 ani, mi-am adus si masina dupa vreun an....am pastrat targa din Romania, ca sa nu platesc asigurarea ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)