Buna seara...vreau sa parasesc tara,am 2 masini pe numele meu,dar daca imi voi face acte in alta tara,respectiv,Italia, nu imi voi mai putea pastra masinile pe numere de Romania,doresc sa ramana pe RO ca sa scap de marile asigurari din IT ! Cum as putea face ca sa scap si de Taxa de Timbru...as vrea sa pun masinile pe numele bunicului meu...se poate cumva,pot ocroti aceasta taxa cumva ??:((
multumesc pt sfat,asta este singura cale ?? eu luna ce vine urmeaza sa plec,mai exact pe 26 iulie,nu cred ca as avea timp,plus ca din cate stiu,se va intra in vacanta ! alte variante nu mai sunt ?
Deja parte din personalul instantelor se afla in vacanta
Daca aveati interesul sa solutionati problema masinilor era necesar sa analizati din timp variantele astfel incat sa puteti concretiza interesul dvs -independent de programul de activitate al instantelor
Exista varianta ca in termenul ramas pana pe 26 iulie sa incheiati procura notariala in favoarea unui tert care sa se desfasoare demersuri cu scopul instrainarii autoturismelor
Factura tva
adrianabresug
va rog sa imi spuneti daca facturam produs finit catre o firma care are sediul in romania inregistrata in scopuri de tva in romania dar cu punct de lucru in ... (vezi toată discuția)