avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

am platit o taxa de prima inmatriculare foarte mare -2462 euro-anul trecut in luna octombrie pentru o masina adusa in tara prin procedura de repatriere;as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a deschide un proces cu statul roman;multumesc
In raza teritoriala a judecatoriei in care este inmatriculat autoturismul.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
lloryshyka, utilizator
La tribunalul din raza teritoriala a locului unde inmatriculat autoturismul.
la tribunal;treb facuta si procedura prealabila
In primul rand faceti procedura prealabila cu AFP din localiatate aunde ati platait-o.
Apoi dupa raspuns actiune la Tribunal -contencios, sfatul meu este sa actionati profesionist,apeland la un av care cunoaswte astfel de cauze intrucat obtineti taxa , cheltuilelie de la stat si dobanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de poluare/inmatriculare doomy852 doomy852 Buna ziua, In noiembrie 2011 am achizitionat o masina adusa din Germania iar pentru inmatricularea acesteia in Romania am platit suma de 600 euro. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ozzye ozzye Buna ziua. Am inregistrat o masina adusa din SUA in iulie 2010 si am platit 29000 RON. Eu sint domiciliat in Australia dar masina este inca inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)