avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate tzuppy

Activitate tzuppy

Locuiesc intr-o zona, mai <<defavorizata>>,de garsoniere confort 3 pe langa p-ta. Resita. In capatul blocului exista, de vreo 11-12 ani, o maghernitza de butic(boutique),care vinde in principal bautura unei haite de betzivani,care la randul lor ne streseaza cu urlete si manele sub geamuri,de acelasi numar de ani.Ne-am saturat de javrele alea de derbedei,seara de seara se aduna in parcarea de langa chioscul acesta si sta cu sticla in mana pana la ore inaintate facand galagie.Daca demoleaza bodega asta clandestina,raman si alcoolistii fara bautura,si poate scapam de ei!!! Avem vreo sansa sa fie demolata ? Este o constructie din tabla,asezata la limita spatiului verde al blocului,pe trotuar,au fost eliminate toate asemenea ei din cartier,credem ca propietarul are pile la primarie daca a rezistat pana acum. Va multumesc !
Răspuns la discuția mansardare (tentativa) ilegala
Aceste institutii ale statului pot sa-i opreasca sa inceapa mansardarea ? Sau pot doar sa-i amendeze, iar noi trebuie sa ne judecam cu firma in cazul in care trec peste acordul nostru (al celor de la etajul 4 ) si incep lucrarea ?
Locuiesc intr-un bloc de gars. conf. 3,la etajul 4 .Cativa vecini au mancarici si tot umbla pe la usile locatarilor cu tot felul de tabele ,ca au gasit ei o firma sa mansardeze blocul,chiar daca la sedinta cu locatarii am spus clar ca majoritatea celor de la ultimul etaj nu vrem acest lucru.Completarea adusa legii 230/2007 spune clar :" trebuie acordul a 2/3 din membrii asociatiei si toti de la ultimul etaj ",dar indivizii ne ameninta ca ei tot vor aduce firma si vor trece peste noi.Va rugam mult , ce putem face sa ne lase in pace ? Multumim .
Multzumesc mult pentru raspunsuri,Doamne-ajuta sa scap doar cu o amenda,m-am lecuit pe veci de asa tampenii.!!!
Am luat printre alte cumparaturi dintr-un selgros doua perechi de ochelari de soare in valoare de 75 ron pe care nu i-am platit(adica i-am sustras).La iesire, badegardul m-a retinut si a chemat politia,care m-a dus la sectie unde am dat o declaratie in care mi-am recunoscut fapta.Spuneti-mi va rog cu ce pedeapsa ma voi alege,nu am cazier si mi-e o rusine si o frica de mor.Multumesc.
Răspuns la discuția taxa loc de veci
7 ani
Va rog sa-mi spune-ti care este termenul intervalul maxim in care pot plati impozitul pe un loc de veci fara sa fie vreo problema,si daca depasesc acel termen limita,ce se intimpla ? Multumesc.