avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa loc de veci
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa loc de veci

Va rog sa-mi spune-ti care este termenul intervalul maxim in care pot plati impozitul pe un loc de veci fara sa fie vreo problema,si daca depasesc acel termen limita,ce se intimpla ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tzuppy , utilizator 19:05, 1 Mai 2011
Pe contractul de concesiune este precizat termenul limita de plata,care daca este depasit ,teoretic permite administratiei cimitirelor sa poata dispune rezilierea contractului de concesiune
De regula mai ales la contracteled econcesiune de 49 de ani sau nelimitate,se accepta plata retroactiva cu aplicarea de penalitati
Cati ani nu ati achitat impozitul?
7 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mostenit un loc de veci in cimitirul sf. gheorghe ... dumitruvpopescu dumitruvpopescu Buna ziua. Am mostenit un loc de veci in Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti. De unde as putea sa obtin contul bancar pentru a putea face plata taxei online ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc de veci Ynnutza Ynnutza Locuim in Iasi, mama si fratele ei mostenesc doua locuri de veci. Fratele mamei doreste sa renunte la mostenire (cele doua locuri de veci reprezinta singurul ... (vezi toată discuția)