avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am mostenit un loc de veci in Cimitirul Sf. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am mostenit un loc de veci in Cimitirul Sf. Gheorghe ...

Buna ziua. Am mostenit un loc de veci in Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti. De unde as putea sa obtin contul bancar pentru a putea face plata taxei online pentru a nu ma mai deplasa pana la cimitir, (locuiesc in Bucuresti), deoarece casiera spune ca nu il stie si cati ani se poate intarzia cu plata taxei fara sa pierd locul de veci? Exista un termen limita de preschimbare a actului de concesiune in baza certificatului de mostenitor si unde anume se poate face?
Cel mai recent răspuns: dumitruvpopescu , utilizator 16:32, 28 Noiembrie 2023
Trebuie sa mergeti la Administratia cimitirelor din Pitesti pentru a incheie un act de concesiune pe numele dvs. ca mostenitor inainte de expirarea termenului de 25 de ani de concesiune anterioara.
La data prelungirii concesiunii pe numele dvs. aflati si contul, platiti din urma daca este cazul.
Locurile de veci nu se mostenesc, doar se concesioneaza pe minim 7 ani si maxim 25 de ani.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Loc de veci fara acte - intrare in legalitate marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre un loc de veci ale carui acte nu stiu pe unde ar putea fi. Asadar, in urma cu vreo 50 de ani, familia de pe mama mea a ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire tudosevictorel tudosevictorel Buna seara. As dori niste raspunsuri la urmatoarea situatie: Parintii mei care sant decedati au cumparat sau au primit (nu stiu exact) un loc de veci .Dupa ... (vezi toată discuția)