avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de mostenire

Buna seara. As dori niste raspunsuri la urmatoarea situatie: Parintii mei care sant decedati au cumparat sau au primit (nu stiu exact) un loc de veci .Dupa decesul mamei in anul 1999 am facut la notar succesiunea in care i-mi revine 1/2 din acest loc de vec. Am platit impreuna cu tatal meu in fiecare an taxa de la cimitir ,pana in anul 2001 cand acesta a decedat.Dupa 2001 am platit pentru amandoi pana acum vreo 3-4 ani cand mi s-a luat taxa decat pentru partea mea iar partea tatalui a ramas neplatita. Ce trebuie sa fac eu fiind singurul mostenitor. Nu am nici un act de la cimitir, nu stiu care este situatia juridica a locului de veci si as vrea sa intru in normalitate
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:26, 25 Ianuarie 2013
Dupa ce ati facut succesiunea dupa mama dvs si prin certificatul de mostenitor aveati cota de 1/2 din dreptul de concesiune asupra locului de veci, trebuia sa mergeti la cimitir sa preschimbati actul de concesiune pe numele dvs si al tatalui. acum dezbateti succesiunea si dupa Tata mergeti la cimitir si cereti un duplicat duo a actul de concesiune sau de donatie adeverinta cu valoarea locului si dupa dezbaterea mostenirii mergeti si preschimbati pe numele dvs .
Locurile de veci se mostenesc , doneaza sau se concesioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mostenit un loc de veci in cimitirul sf. gheorghe ... dumitruvpopescu dumitruvpopescu Buna ziua. Am mostenit un loc de veci in Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti. De unde as putea sa obtin contul bancar pentru a putea face plata taxei online ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - locul de veci andrei6200 andrei6200 Buna ziua, tatal meu a decedat acum 1 an si jumatate. Acum 1 an am dezbatut succesiunea la un notar cu sotia sa, cuprinzand bunurile mobile si imobile. Insa ... (vezi toată discuția)