tatal meu a decedat acum 1 an si jumatate. Acum 1 an am dezbatut succesiunea la un notar cu sotia sa, cuprinzand bunurile mobile si imobile. Insa locul de veci nu a fost inclus in dezbatere, si nu se afla pe certificatul de mostenitor. (Sotia lui nu a prezentat contractul de cumparare pentru locul de veci)
Intre timp am aflat ca locul de veci este trecut doar pe numele lui, fiind cumparat inainte de casatorie. Avand in vedere ca sotia nu vrea sa aduca contractul de cumparare pentru locul de veci, si ca locul de veci nu este bun comun al sotilor, ce solutie exista pentru a putea dezbate locul de veci ?
Administratia cimitirului a refuzat sa imi elibereze un alt act original de proprietate, in absenta dezbaterii locului de veci.
Mergeti cu certificatul de mostenitor ca sa dovediti ca sunteti persoana interesata si cereti un duplicat al actului de concesiune pentru locul de veci sau vorbiti cu notarul care a dezbatut succesiunea sa va faca si o adresa catre Administratia cimitirului in acest sens.