avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate danepure

Activitate danepure

Ma refer la partea in care instanta decide in numele legii...
Redactarea unei parti este ambigua fata de prima parte a sentintei judecatoresti unde se aduc argumente...
Cred ca termenul juridic ar fi de indreptare de eroare materiala...

Partajarea unui bun imobil...
"In ceea ce priveste modalitatea de partajare a acestui bun, reclamanta arata ca a convenit cu paratul ca bunul sa revina in intregime paratului( mie adica), care exercita in prezent posesia.
Astfel, ea (reclamanta) nu are nici o pretentie la bunul imobil, in sensul ca nu solicita a se i se achita sulta"...
In partea in care Instanta hotaraste in numele legii se scrie ambiguu...
"Cu privirela bunurile comune dobandite in timpul casatoriei, acestea se compun din( imobilul cu pricina).
Astfel am hotarat ca eu, (paratul) sa achit cheltuielile legate de acest bun imobil.
De asemenea, declar ca nu am nici o pretentie de nici o natura asupra bunului imobil."
Cu alte cuvinte este ambiguu...
In prima parte sunt in posesie dar in partea cu decizia nu mai sunt...

In speta este vorba de un divort convenit la mediator si care are alt sens la decizie...
In prima parte este scris corect dar la decizie este ambiguu...
Buna ziua... Am cerut angajatorului, institutie de stat, eliberarea unor documente pe care o banca mi le solicita. Adeverinta de venit, contract de munca si fisa fiscala...
La data de 19.12.2011... Institutia refuza...
Anterior am adresat institutiei mai multe cereri... Una la data de 16.11.2011 cu nr. de inregistrare, si alta la 12.12.2011. Tacere totala...
Ce pot sa fac?
Evident ca da... Am spus ca am inaintat o cerere de rezolvare pe cale amiabila acestei stari de fapt... Dupa mai multe abordarii verbale a subiectului... Concluzia?
tacere totala... Ce pot sa fac?
Dar pot dovedi prin acte acest fapt... Mai mult decat atat... Am inaintat o cerere de solutionare amiabila... Raspunsul este : tacere...
Abuzurile practicate sunt multiple...
Ca si ordin de marime variaza intre cateva sute de lei si cateva mii de lei.
Repet, diferentele de marime intre salarii este nesemnificativa fata de diferentele intre sumele restante...
Exista mari intarzieri la plata salariului... Si diferente foarte mari la sumele restante... Si nu este din cauza diferentei valorii salariului ci din cauza vointei conducerii...
Buna ziua. Ce pot sa fac in caz de discriminare la plata salariului?
Si in caz de mari intarzieri ?
multumesc.
Răspuns la discuția micsorare salariu unilateral?
Dupa cum am mai scris au dat o decizie pe sest si nu m-au anuntat. Am vazut acea decizie ulterior la cateva luni... Decizia au dat-o la sfarsitul luni12.2010 si eu am vazut-o in luna 042011... Abia atunci pentru ca si plata salariilor s-a facut sporadic si partial...Micsorarea este cu mai mult de 60 %... Se poate? Si am mai aflat ca a existat si marire de salariu... Persoana a plecat la scurt timp dupa...
Se poate sa-mi micsoreze salariu fara acordul meu? Ideea este ca acest lucru s-a intamplat fara sa mi se aduca la cunostiinta la sfarsitul anului 2010... Eu am aflat in luna aprilie si nu am semnat nimic in acest sens, doar am vazut decizia... Face referire la Legea 31/1990, la HG 1268/1996 si la Legea 53/2003, articol 41, alineat 1...Ce pot face in consecinta?