avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul, institutie de stat, refuza sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul, institutie de stat, refuza sa-mi elibereze documente si sa raspunda la cereri repetate... Ce pot sa fac?

Buna ziua... Am cerut angajatorului, institutie de stat, eliberarea unor documente pe care o banca mi le solicita. Adeverinta de venit, contract de munca si fisa fiscala...
La data de 19.12.2011... Institutia refuza...
Anterior am adresat institutiei mai multe cereri... Una la data de 16.11.2011 cu nr. de inregistrare, si alta la 12.12.2011. Tacere totala...
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 11 Ianuarie 2012
In acest caz, puteti actiona in instanta pe angajator ... in cererea de chemare in judecata puteti solicita si plata unor daune ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venituri brute Vali Constantinescu Vali Constantinescu Institutia in care am lucrat 42 de ani nu-mi elibereaza o adeverinta cu VENITURILE BRUTE, adeverinta de care am nevoie. Nici ITM nu a fost convinsa prin ... (vezi toată discuția)
Angajtorul refuza completarea adeverintei tip banca ELIalex ELIalex Conducerea Soc.Com. la care lucreaza sotul meu refuza sa completeze adeverinta bancara necesara contractarii unui credit.Elibereaza in schimbul acesteia un ... (vezi toată discuția)
Oferte false farkas laura farkas laura Buna ziua!Acum 4 ani am luat un credit ipotecar de la [BANCA] In tot acest timp ratele creditului nu s-au modificat. Anul trecut in Decembrie am fost sa am ... (vezi toată discuția)