avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Oferte false
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Oferte false

Buna ziua!Acum 4 ani am luat un credit ipotecar de la [BANCA] In tot acest timp ratele creditului nu s-au modificat. Anul trecut in Decembrie am fost sa am interesez de actele necesare pentru refinantare la o alta banca, ei mi-au oferit refinantarea la aceeasi banca cu costuri ale ratelor de 30% mai mici. Am dus toate actele necesare inafara de adeverinta de salariu pe care unitatea unde lucrez nu elibereaza asa ceva.Ei motiveaza ca datele de pe adeverinta se gasesc in fisa fiscala si fluturasii de salariu.Acum urmeaza surpriza: FARA ADEVERINTA DE SALARIU nu se aproba refinateare.Mentionez ca creditul initial l-am luat tot fara adeverinta de salariu.Ce am de facut?
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: farkas laura , utilizator 15:05, 25 Ianuarie 2011
Refuzul de a eliobera o adeverinta care sa constate ca sunteti salariat al unei societati si ce venit obtineti este un abuz . Insistati in eliberarea adeverintei .Puteti actiona societatea in contencios administrativ .Inregistrati o cerere prin care solicitati adeverinta si asteptati raspunsul scris. Eventual depuneti acel raspuns negativ la banca.
poate ca ar fi fost important sa spun ca unitatea unde lucrez este in strainatate deci si venituriile sunt tot de acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca dupa divort cezarleo cezarleo Buna ziua! de curand am divortat si in urma divortulu am convenit cu fosta sotie sa nu ducem problemele noastre in tribunal ,ci pe cale amiabila .totul bine si ... (vezi toată discuția)
Imprumut banca comerciala carpatica marianfraga_adrian marianfraga_adrian Buna ziua, In anul 2012 prin decembrie, am luat un credit de la Carpatica in valoare de 15.000 lei(eram angajat cu contract indeterminat, salariu 1900 ron, ... (vezi toată discuția)
Bank ContSters161046 ContSters161046 . In data de 14.07.2010 am primit acasa o NOTIFICARE prin care sa specifica REZILIEREA CONTRACTULUI si ca acum o sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)