Buna ziua,
In anul 2012 prin decembrie, am luat un credit de la Carpatica in valoare de 15.000 lei(eram angajat cu contract indeterminat, salariu 1900 ron, etc). Intre timp am mai contractat un overdraft de la Unicredit, banca prin care imi primeam salariul, in valoare de 4.000 ron. Mi-am platit ratele regulat pana in luna aprilie anul 2014, la Carpatica iar la Unicredit nu am mai reusit nici pana in ziua de azi sa il returnez. Mentionez ca am demisionat de la societatea la care lucram in luna martie anul curent din cauza conditiilor financiare(mi s-a propus reducerea salariului de la 1900 la 1200 ron, nu am putut accepta din diferite motive, si mi s-a zis : care nu vrea, sa plece acasa si am plecat acasa). De atunci nu am mai lucrat o zi, dar mi-am achitat vreo 2-3 rate. Cei de la unicredit au dat mana libera la o companie Kruk sa ma sune si sa ma streseze sa achit iar eu le zic ca nu am de unde sa achit ca nu lucrez.. iar cei de la Carpatica nu inteleg ca nu am serviciu si nu am niciun venit. Vreau sa fiu de buna credinta, incerc sa achit cate ceva cand am posibilitate.. dar niciodata nu reusesc sa ajung la 0. Ma ameninta cu executorul, la acest stadiu am ajuns.. Locuiesc cu parintii, nu am casa pe numele meu, doar o masina in valoare de 1500Euro. Am discutat cu cei de la Unicredit si cei de la Carpatica, nu vor niciunul sa ma asculte. Ca ma executa si cam atat..
Tin sa precizez ca nu am posibilitate sa mai achit creditul si overdraftul respectiv momentan, sper sa ma angajez undeva si sa reiau platile. Ce sa fac?ca nu vreau sa ma trezesc cu masina luata maine poimaine si peste 5-6 ani, ca primesc o mostenire de la bunica, sa mi se puna sechestru pe ea... la ce sa ma astept? As vrea sa stiu concret(sa consult un avocat, etc)
Multumesc pt raspunsuri