Buna ziua. Am avut un credit la banca ING pe care l-am accesat in 2008 si pe care nu l-am mai achitat din 2010 deoarece mi s-a restructurat postul si am ramas fara loc de munca. Valoarea imprumului a fost de 26400 ron cu rata de 425 ron lunara din care am achitat 7880 ron pana la momentul in care am ramas fara loc de munca avand indemnizatia de somaj de 450 ron. Creditul a fost dat catre recuperare la firma KRUK, apoi printr-un proces despre care nu am stiut am ajuns la un executor. La acest execitor achit lunar cate 100 ron insa de curand am fost din nou recontactata de catre cei de la KRUK sa imi propuna o oferta de reducere desi acum cativa ani tot cei de la KRUK m-au informat in scris canu mai am nici o treaba cu ei si ca discut doar cu executorul. Bineinteles ca din calculele lor reiese ca trebuie sa platesc mai mult decat am imprumutat, iar reducerea pe care cei de la KRUK mi-o ofera este aproape suma de bani achitata de mine la banca , adica cei 7880 ron. Eu am solicitat cateva lamuriri din partea bancii care de fiecare data au avut alte sume, deci nu m-au lamurit. Eu am intrebat daca acele rate pe care le-am achitat catre banca au fost luate in calcul la externalizarea creditului insa nu am primit un raspuns clar. Sunt de acord sa restitului creditul imprumutat si eventual sa suport si ceva penalitati de intarziere dar nu sa mai achut inca o data cei 7880 ron. Va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in aceasta situatie si cai de atac ar trebui sa accesez? Va multumesc cu anticipatie!
Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa contactati un avocat care v-a face toate demersurile pentru dvs.dupa ce va studiaza dosarul.Singura,nu prea aveti sanse.O cunostinta de-a mea a fost in aceeasi situatie.A vrut sa se descurce singur si a dat doar de usi inchise.Avocatul le-a deschis pe toate.