avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Aproape de executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Aproape de executare silita

Buna ziua,
In urma cu doi ani am contractat doua credite de nevoi personale (mentionez ca sunt 2 credite de nevoi personale(un overdraft si un credit de nevoi personale) luate in baza adeverintei de venit si buletinului), am achitat timp de doi an, corect ratele, etc.
Momentan, de 7 luni nu am mai platit ratele din motive financiare. Am inteles ca ma poate executa silit. Mai exact, ce imi poate executa silit?(am in posesie o casa si o masina).
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: marianfraga_adrian , utilizator 11:31, 17 Decembrie 2014
Da, in functie de suma vor executa ce aveti in prop
Suma la un overdraft este 4500 lei si la credit 10.000 lei(initial creditul a fost de 15.000 lei, timp de 2 ani am platit 5000 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut banca comerciala carpatica marianfraga_adrian marianfraga_adrian Buna ziua, In anul 2012 prin decembrie, am luat un credit de la Carpatica in valoare de 15.000 lei(eram angajat cu contract indeterminat, salariu 1900 ron, ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
Consecintele neplatii ratelor marga32 marga32 In 2007 am facut un credit de nevoi personale in valoare de 8200 de lei la X Bank cu buletinul, copie dupa cartea de munca si adeverinta de venit; fara girant ... (vezi toată discuția)