avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate helpnet

Activitate helpnet

...pai asta i-am zis si eu...
Daca aveti sau daca puteti intreba pe cineva de vreo lege...trebuie sa existe sigur o lege care sa mentioneze ca este ilegal sa se incaseze 100 % din pretul prestarii serviciilor inainte de a fi executate
Am dat comanda, au zis ca sunt gata, dar o sa vina sa le monteze numai dupa ce se face plata integral.
...cu amenintari de genul...se fac programari si pentru montaj si daca nu achitati mai asteptati pana va vine randul
Multumesc pentru raspuns.
Puteti va rog sa-mi dati o lege care reglementeaza asta ?
Ma ameninta ca are avocat si ca este perfect legal ceea ce face....
Este legal ca o firma de instalare geamuri termopan sa perceapa plata integrala a lucrarii de montare termopan inainte de inceperea lucrarii ?...desi ca avans a cerut 50 % ?
Seful lor a spus ca este foarte legal si ca "asa este politica firmei"...
La procesul de partaj judecat in fond s-a stabilit (si a ramas hotarare definitiva) sa-i predau autoturismul dobandit in timpul casatoriei fostului sot (masina este pe numele meu).
Cum pot proceda ? Se incheie contract de vanzare-cumparare sau este suficienta hotararea data la partaj ?
Nu as vrea ca certificatul de inmatriculare al autoturismului sa ramana pe numele meu...dupa ce-i predau autoturismul cine stie ce poate face: amenzi radar, etc.