Buna ziua,
As dori sa aflu care este procedura de negociere a ccm cu reprezentantii salariatilor? In cazul cand acestia nu sunt alesi CINE CONVOACA ADUNAREA GENERALA A SALARIATILOR, CINE CONDUCE SEDINTA SI INTOCMESTE PROCESUL VERBAL?
Multumesc!
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie care sunt prevederile legale in urmatoarea situatie: din pacate nepotul meu, fiul fratelui, a decedat in urma unui accident. Sunt in viata ambii parinti si un frate. Ce prevede legea cu privire la mostenirea bunurilor ramase de pe urma lui? Multumesc!
Eu si sotul meu locuim intr-un apartament de doua camere. Fiul nostru este PFA cu sediul social la domiciliul nostru, prin contract de comodat. Intrebarea este daca el poate contribui la cheltuielile de intretinere a apartamentului pe care sa si le deduca din venituri in vederea stabilirii impozitului. Daca da, in ce cote si cu ce documente se probeaza avand in vedere ca de la administratia blocului se obtine o chitanta pe numele proprietarului si factura la energie electrica este tot pe numele proprietarului. Avand in vedere ca si internetul, telefonul se folosesc in comun dar abonamentul este pe numele sotului meu poate deduce parte din acest abonament? Ce alte cheltuieli se mai pot deduce? Multumesc!
Buna ziua,
Un tanar, poate beneficia de pensie de urmas pana la varsta de 26 ani, in conditiile in care a absolvit cursurile ASE (3 ani) plus un master si doreste sa mai urmeze un master?
Multumesc!