avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie care sunt prevederile legale in urmatoarea situatie: din pacate nepotul meu, fiul fratelui, a decedat in urma unui accident. Sunt in viata ambii parinti si un frate. Ce prevede legea cu privire la mostenirea bunurilor ramase de pe urma lui? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Didina Benga , utilizator 07:59, 27 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Miltumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Prioritate la succesiune emil1702 emil1702 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: trebuie facuta succesiunea dupa o persoana decedata in 2007(numita in continuare \"persoana\") care a avut un ... (vezi toată discuția)
Speta complicata,raspuns loredana marina loredana marina deci sa inteleg ca nepotul meu are aceleasi drepturi ca si mine?eu stiam ca el mosteneste doar partea tatalui lui nicidecum si ce imi revine mie si dupa tatal ... (vezi toată discuția)