avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate magico

Activitate magico

Am cumparat casa de la bunici mei inainte ca ei sa moara, bunurile din casa nu sunt specificate in contractul de vanzare -cumparare, imi apartin ? sau matusa mea are dreptul la ele?
Multumesc.
Am dat datele mele pentru a face actele la APIA de primire a suventiei pe 2011 ,iar luna aceasta imi vine parola de la Bucuresti ,mai pot renunta si cum sa procedez?
Răspuns la discuția titlu de proprietate
pe ce avemnoi nepoatele acte facute de bunici ne revine noua si restul se imparte la 2,dar o sa fie facut un singur titlu pe numele la amandoua nepoate?
Răspuns la discuția titlu de proprietate
contractul de vanzare cumparare -cumparare cu banii primiti este facut la notar,titlu de proprietate este pe numele bunici,ca bunicul a murit imediat si n a reusit sa l refaca.
Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ne au facut act. Mostenitori de drept sunt mama si matusa mea, dreptul lui mama ne revine tot noua .Titlu de proprietate se face pe casa si jumatate din suprafata de pamant pe numele meu si a lui sora?
si cealalta jumatate se face titlu pe numele lui matusa mea?