avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... renunt la suventia de la Apia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

renunt la suventia de la Apia

Am dat datele mele pentru a face actele la APIA de primire a suventiei pe 2011 ,iar luna aceasta imi vine parola de la Bucuresti ,mai pot renunta si cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Angajati apia mi-au falsificat semnatura si datele andreicoste andreicoste cand am depus suventia pe pamant la apia Dorohoi am fost depistat cu ceva nereguli si am fost chemat sa d-au completez un formular intrucat am pierdut suventia ... (vezi toată discuția)
Sesizare apia malina221 malina221 buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care ... (vezi toată discuția)
Teren la licitatie covaci112233 covaci112233 Buna ziua.Am cumparat un teren,extravilan , in suprafata de 9800 mp la licitatie publica,cu actul de adjudecare am fost la opci si am facut intabularea.Am ... (vezi toată discuția)