avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sesizare APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sesizare APIA

buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care obtin subventii pe bovine ilegal,adica acestia neavand nici un animal in curte,doar pe acte. nu stiu daca trimit un e-mail se ia de baza sau se vor sesiza lamuriti-ma si pe mine sau unde mai pot trimete e-mailuri la ce institutii. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLAWYUS03@YAHOO.COM , utilizator 21:17, 3 Noiembrie 2017
Puteti scrie APIA, adresa de e-mail pentru relatii cu publicul este
relatii.cu.publicul@apia.org.ro.
Pentru a fi luata in considerare trebuie sa indeplineasca niste conditii printre care si aceea ca dumneavoastra sa va scrieti datele de contact.

Mai multe informatii puteti citi aici:
www.apia.org.ro/relatii_publice_informatii.htm
Cunosc o pers se numeste :Rosu Tudorita din comuna Goiesti Dolj din curiozitate cat de legal primeste ia suventii spune ca a fost prinsa an proect cu un nr de 20 vaci la ora actuala mai are 2-3 capete primeste ancontinoare suventii pt toate nu ami explic cum este posibil sa primesti bani pt ceva ce nu mai exista voi face sesizari peste sesizari pana voi primi o explicatie
Am o sesizare de facut la Apia Dolj, Cunosc o persoana Rosu Tudorita com Goiesti, judetul Dolj a facut proiect european cu animale si teren an arenda , a fost prinsa an proiect cu aproximativ 20 capete vaci si nu stiu exact cate hectare de teren. Ce nu antaleg eu este ca aceasta persoana Rosu Tudorita a vandut animalele de 2-3 ani a oprit pasapoartele si crotaliile si find pe mana cu veterinarul din comuna an acte ia figureaza ca Ie are toate animalele dar an teren realitatea este alta , acelas lucru face si cu suventia pe motorina ia bonuri si facturi pe alimentari la peco de la patroni si soferi de microbuz din comuna unde ia este si consilier la primaria din comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri autorizate subventii apia Adut Adut Buna ziua, Suntem o asociatie de crescatori de bovine (9 membri) infintata de 2 ani conform cu OG 26/2000, cu contract de concesionare de la primarie pe n ... (vezi toată discuția)
Directia de sanatate publica din judet, sesizata,nu reactioneaza. ce fac? Hauti Hauti Iata sesizarea. Catre DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA MEHEDINTI Ordinul Ministerului Sănătății nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi ... (vezi toată discuția)
Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)