avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate Antal Rozalia

Activitate Antal Rozalia

Buna ziua !
In anii 90 am avut si eu un CEC livret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme.Ani de zile am pastrat in sertar + de cateva ori a fost introdus si dobanda curente. Iar acum cand conform legii 19/2016 persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. – S.A. în vederea achiziționării de autoturisme, poate sa primesc despagubiri ...nu-l gasesc nicaieri livretul.
Ce pot sa fac ??? Oare dupa data de baza CEC-ul poate sa-mi dea o adeverinta ( copia livretului..) ca a existat livretul?? Sau ce pot sa fac ca sa dovedesz existenta CEC livret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme ?
Va multumesc tare mult daca ma ajutati !!
Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti : la dizolvarea ( lichidarea) unei asociatii, care a avut scopul activitatii sprijinirea spirituala,fizica si materiale a femeilor in varsta aflate in nevoie - ce fel de documente ( acte) trebuie depuse si unde ? Care sunt pasii pentru lichidarea asociatiei si aproximativ care e suma ce trebuie platite pt.lichidare.
Conform normelor metodologice din 19 decembrie 2007 de aplicare a Legii nr. 230/2007 Articolul 17 litera r , acel 15 zile pe luna - scutirea de la plata cheltuielilor pe persoană - e obligatoriu sa fie de exemplu de la data de 1 - 15, sau poate sa fie in mai multe transe ( ex. 1-5: 10-15; 20-26)
Va multumesc pentru raspuns
Discuție Plata CAS
Potrivit Codului Fiscal nu datoreaza CAS:
- Persoanele care befeficieaza de una din categoriile de pensii acordate in sistemul public de pensii
Prin urmare, la acordarea indemnizatiilor Consiliilor Directoare,Birourile executive si cenzori( CASA DE AJUTOR RECIPROC) - se va retine
si vira CAS pentru pensionari ?
Va multumesc pentru raspuns !
aportul in bani in cazul asociatiei in participatiune este purtator de TVA???
Am primit raspunsul , ca: NU - Va multumesc foarte frumos !!!
Dar mai am o intrebare : Care este temeiul legal ?


aportul in bani in cazul asociatiei in participatiune este purtator de TVA???