avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CEC livret de economii cu dobanda si castiguri in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CEC livret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme

Buna ziua !
In anii 90 am avut si eu un CEC livret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme.Ani de zile am pastrat in sertar + de cateva ori a fost introdus si dobanda curente. Iar acum cand conform legii 19/2016 persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. – S.A. în vederea achiziționării de autoturisme, poate sa primesc despagubiri ...nu-l gasesc nicaieri livretul.
Ce pot sa fac ??? Oare dupa data de baza CEC-ul poate sa-mi dea o adeverinta ( copia livretului..) ca a existat livretul?? Sau ce pot sa fac ca sa dovedesz existenta CEC livret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme ?
Va multumesc tare mult daca ma ajutati !!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:22, 16 Iunie 2016
Se dau despagubiri numai acelora care au depus integral banii (70.000 lei vechi) pentru achizitionarea de autoturisme Dacia.
In prezent pentru livretele cu dobanda si castiguri in autoturisme nu se dau despagubiri.
Sunt ceva informatii, din pacate neconfirmate printr-o legislatie, referitor la aceste livrete.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec mioararamona mioararamona Buza ziua!!! Am un cec cu dobanda si castig in autoturism din anul 1990,suma depusa 5000 lei mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Recuperare sume depuse la cec lelia1952 lelia1952 Familia mea detine patru carnete cec in valoare de 100 000 lei vechi fiecare din 15 nov 1996. As dori sa stiu daca avem dreptul la despagubiri si daca da, care ... (vezi toată discuția)
Oug 156/2007 - despagubiri librete cec Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna daca in baza OUG 156/2007 actualizata (privind despăgubirea persoanelor fizice care au ... (vezi toată discuția)