avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate marcusilviusorin

Activitate marcusilviusorin

multumesc mult
Buna ziua! Am infiinta o intreprindere individuala pe numele meu pentru a accesa fonduri europene pentru cresterea de animale. Pentru asta imi trebuie sa trec o suprafata de teren de pe numele tatalui meu in patrimoniul firmei.Cum fac acest lucru avand in vedere ca aport in natura nu pot face, iar la notar ma costa foarte mult avand in vedere ca intreprinderea individuala e considerata persoana juridica?Multumesc!
Buna ziua! Pentru o persoana care are rezidenta valabila in Spania, permis auto obtinut in Spania, cartea de identitatea in Romania, a fost oprit de politia rutiera in Romania si atentionat ca va fi amendat pentru ca adresa din buletin e pe Romania, iar permisul spaniol. Ce parere aveti?
Discuție Despagubire RCA
In cazul in care mi-a iesit unul cu o alta masina in fata, am incercat sa-l evit si m-am rasturnat si am facut masina praf ce sanse am sa repar masina pe RCA-ul acestuia daca nu a fost coliziune?Mentionez ca politia a fost la fata locului si i-a ridicat permisul acestuia, iar inspectorul de daune a zis ca mai bine intram in el, asa era mai usor de despagubit.
Multimesc!
Discuție radiere gaj
stiti cumva unde se radiaza un gaj? catre cine se adreseaza cererea?
Buna ziua! Va cer sfatul in urmatoarea problema: un prieten a fost testat cu etilotestul si rezultatul a fost de 0,20 datorita faptului ca a consumat bomboane cu rom (sincer), drept urmare i-a fost suspendat permisul.El a cerut si mentionat in procesul verbal ca doreste sa ii fie recoltate probe de sange, lucru care s-a intamplat.Momentan nu au iesit rezultatele.Are sanse de castig in instanta chiar daca rezultatul ar iesi pozitiv?Dar daca acesta ar fi negativ se pot cere restituirea cheltuielilor pentru analizele la sange? Va multumesc!
Răspuns la discuția Data eliberare BI
Da, dar in felul asta i se modifica si valabilitatea...
In cazul aplicarii foto2 de pe buletinele vechi de identitate care este data eliberarii lui?Cea initiala sau data plicarii foto2