avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate floryflori33

Activitate floryflori33

Răspuns la discuția micsorare pensie alimentara
este normal sa se calculeze din brut,si nu din salariul net minim pe economie?
Răspuns la discuția micsorare pensie alimentara
va multumesc pt raspuns.deci s a calculat din salariul minim brut...
buna ziua.fratele meu a inaintat o cerere de micsorare pensie alim,pentru cei 2 copii,deoarece momentan nu mai realizeaza venituri si nu si putea sa si permita plata sumei de 150e lunar.astazi a fost al doilea termen,si ultimul de fapt,in care s a hotarit micsorarea pensiei de la 150 e la 230 lei.intrebarea mea este,tinind cont de faptul ca nu realizeaza venituri,cum s a calculat aceasta suma?
Răspuns la discuția calcul pensie alimentara
am inteles.banuiesc ca se va termina de la primul termen atita timp cat s au depus toate actele necesare si ca nu ar fi nevoie sa apelez la serviciile unui avocat.
buna ziua.am si eu o intrebare:fratele meu plateste pensie alimentara pentru cei 2 copii suma de 150 euro,deoarece lucra in strainatate.din luna februarie,acesta s a reintors in tara.aici nu munceste,nu realizeaza nici un venit deocamdata,deci nu isi m ai poate permite plata aceleasi sume.a depus cerere in instanta pentru micsorare pensie alimentara.cum se calculeaza acum valoarea pensiei alimentare?cit la suta din ce?din minimul pe economie?
va multumesc anticipat.
va multumesc frumos...asta si vreau..corectarea greselilor de calcul.
pentru a face aceasta cerere trebuie neaparat sa apelez la serviciile unui avocat,sau exista o cerere tip pe care o completez?
va multumesc din suflet...o zi buna.
este irevocabila,deoarece recursul nu s a admis,din cauza ca "domnul avocat"nu a semnat cererea de recurs si nici nu s a prezentat la termenul stabilit. pt a o semna.
da.judecatoria caracal.eu nu am fost in tara cind s a pronuntat sentinta si prin urmare nu am vazut o la momentul respectiv.acum cind m am intors am citit o si am gasit niste greseli de calcul,greseli pe care de fapt trebuia sa le observe avocatul meu la momentul oportun.este definitiva si irevocabila din data de 25.04.2012.ce m ai pot face?