avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate mcml25

Activitate mcml25

am un baiat in clasa a 7 a si in luna ianuarie intr-o pauza un coleg de clasa la agresat pe fiul meu in sensul ca la strangulat de gat cu un fular si acesta a cazut inconstient fracturandu-si tibia si peroneul. pentru acest lucru a fost nevoie de 70 de zile de in grijiri medicale pana acum. Mentionez ca in tot acest timp am fost in concediu fara plata si am stat cu el in spital. Nu as fi avut nevoie de absolut nimc din parte tatalui agresorului daca acesta s-ar fi interesat macar de stare de sanatate a fiului meu dar acesta m-a ridiculizat si chiar a facut niste aluzii jignitoare la adresa fiului meu. Ce as putea sa fac ca sa il mut disciplinar pe celalat elev si tatal lui sa imi platesca zilele de medical si orele de meditatii ale fiului meu nu doresc nimic mai mult.
Răspuns la discuția decizie pensionare
e copiata decizia initiala doar ca au schimbat punctele de pensie si anumite date despre cotizatie
sunt pensionat din 2004 pe baza limitei de varsta pensia o primeam in sectorul 2 bucuresti. de curand m-am mutat in gorj si dosarul de pensii a venit la cjp unde mi-au recalculat pensia si mi-au emis o decizie in respectiva decizie mi-au spus ca am 2 puncte de pensie si asadar o sa am o pensie de 500 ron in cazul in care eu aveam 10 puncte de pensie inainte de a ajunge dosarul la gorj. ce pot face? sa ii dau in judecata pe conflicte de munca sau ce altceva pot face. va multumesc
cu prima firma care era administratora contractul , in acest moment dupa contract sunt eu proprietar dar cred ca propritarul actual este primaria dar ap. nu este in evidenta lor . eu nu am terminat ratele si nu m-ar mai interesa sa devin proprietar de drept si as dori sa redevin chirias.
am avut un ap. in chirie ulterior am facut un contract de cumparare am platit rate intre timp firma care se ocupa cu adm. ap. a dat faliment intre timp a venit alta firma care si aceasta a dat faliment in momentul de fata nu mai am cui sa platesc ratele si ap. nu este inregistrat nicaieri am fost si la primarie si nu stiu nimic . as dori ca sa trec din nou ca chiriasi. nu stiu cui sa ma adresez sau ce sa fac. va multumesc.