avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avans apartament vreau revenire ca chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avans apartament vreau revenire ca chiriasi

am avut un ap. in chirie ulterior am facut un contract de cumparare am platit rate intre timp firma care se ocupa cu adm. ap. a dat faliment intre timp a venit alta firma care si aceasta a dat faliment in momentul de fata nu mai am cui sa platesc ratele si ap. nu este inregistrat nicaieri am fost si la primarie si nu stiu nimic . as dori ca sa trec din nou ca chiriasi. nu stiu cui sa ma adresez sau ce sa fac. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mcml25 , utilizator 21:21, 26 Iulie 2011
cu cine ati facut contractul de proprietate? nu rezulta din enuntul dvs de la cine ati cumparat.
Pentru a incheia un contract, situatia juridica a imobilului trebuie sa fie clara. Cine este porprietarul ap. in acest moment?
cu prima firma care era administratora contractul , in acest moment dupa contract sunt eu proprietar dar cred ca propritarul actual este primaria dar ap. nu este in evidenta lor . eu nu am terminat ratele si nu m-ar mai interesa sa devin proprietar de drept si as dori sa redevin chirias.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
mcml25, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! visan laura visan laura Buna seara, Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume : am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere sebastian-barbulescu sebastian-barbulescu Hello! Fosta proprietara a inchiriat unei firme un imobil, chriasul nu a mai platit chiria in conf. cu contractul de inchiriere timop de 2 luni. Proprietara a ... (vezi toată discuția)