Buna seara,
Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume :
am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei destinatie nu poate fi schimbata, si in contractul conceput de intermediarul firmei de imobiliare pe care l-am si semnat #-o, scrie: CHIRIASUL SC.GRUPESTECU......SRL... CU SEDIUL (alta localitate fata de bucuresti) cu numarul de inreg..........., reprezentata de X-ulescu, in caliate de locatar.
Intrebare este daca ma afecteaza cu ceva acest paragraf, avand in vede ca eu nu am voie sa schimb destinatia locuintei...........off#-o?
Firma nu poate fi reprezentata de un "locatar". Faceti alt contract direct cu proprietarul apartamentului si renuntati la acest contract facut de intermediari. Doar nu l-ati inregistrat la finante inainte sa-l cititi.
Mai exact : am închiriat ap. ( care este proprietatea sotului) si cel care la închiriat este trecut in contractul făcut de intermediar ,cu firma ........xxxxx.....( adică exact ce am scris mai sus : CHiriasul......) nu cu numele lui direct.
La acest ap. practic nu am voie sa schimb destinația , iar eu am fost explicita in privința aceasta ,doar ca pe acest intermediar nu la cam interesat.
Încă nu l- am înregistrat la Adm. Financiară .
Si soțul meu nu a constatat pe moment cele întâmplare si a semnat acel contract.
Din moment ce ati incheiat contractul pe firma chiriasului, automat ati schimbat destinatia! Cititi in contract daca destinatia este pentru sediu social cu sau fara activitate. Pentru sediu de societate aveati nevoie de semnaturile vecinilor si acordul asociatiei de proprietari. Vorbiti cu chiriasul daca nu doriti sa activeze cu firma acolo.. desi pentru asta a fost inchiriat acel apartament din moment ce s-a inchiriat pe firma si cel mai probabil va veti cauta alt chirias dupa ce ii returnati garantia/chiria etc.
Subinchiriere
Alexmihairgs
Buna ziua,
Suntem o companie imobiliara care are inchirare de la persoane fizice mai multe apartamente. In toate contractele avem stipulata clauza se ... (vezi toată discuția)