avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters207193

Activitate ContSters207193

Răspuns la discuția sechestrare de persoane
@lupul905, dumneata daca traiesti in jungla africana, poti aplica legile DOAR acolo si nu pe teritoriul tarii, unde legile sunt bine fondate, dar mai gresit aplicate.

te citez pe dumneata:
"Insotirea la organele de politie se poate face numai de buna voie si nu prin forta."

Interesanta optiune ai gasit dumneata, prin care vrei sa dai de inteles ca poti comite contraventii sau crime si mergi la politie doar de buna voie ... ha ha ha #-o.

In primul rand nu a luat-o nimeni cu forta, legata cu calus in gura sau cum intelegi dumneata "cu forta", ci au invitat-o pur si simplu la sectia de politie, ptr. a se legitima.

Daca orice nebun din tara noastra incalca legea si apoi incearca sa scape curat, invocand motivul sechestrarii sau a altor asemenea motivatii nefondate, inseamna ca avem o mare problema si poate fii asta un motiv de neevoluare a speciei numita "roman".

Pesemne dumneata incalci cu buna stiinta legislatia romaneasca, crezand ca scapi mereu fara sa fii tras la raspundere.

Totusi e bine ca femeia nu a invocat .. "violul in grup" ca atunci se lasau toti controlorii de meserie :P

Sa fim seriosi, si sa ne asumam responsabilitatea atunci cand incalcam legea.


Numai bine !
Răspuns la discuția revizuire recurs
NU.

Art. 323
Cererea de revizuire se indreapta la instanta care a dat hotararea ramasa definitiva si a carei revizuire se cere.
In cazul Art. 322 pct. 7, cererea de revizuire se va indrepta la instanta mai mare in grad fata de instanta sau instantele care au pronuntat hotararile potrivnice. Cand cele doua instante care au dat hotararile potrivnice fac parte din circumscriptii judecatoresti deosebite, instanta mai mare in grad la care urmeaza sa se indrepte cererea de revizuire va fi aceea a instantei care a dat prima hotarare.
Răspuns la discuția sechestrare de persoane
pff ... ce intrebare absurda.
@condrea doru, dumneata daca dai cu masina peste careva si te tin martorii sa nu fugi pana vine politia, sau daca omori pe cineva si esti imobilizat, iti faci impresia ca esti sechestrat ?
sechestrarea vine doar in momentul cand nu comiti nici o ilegalitate si esti retinut in mod abuziv si nu atunci cand incalci legea folosind fel de fel de pretexte ... partea cu biletele de transport, nu tine... din pacate.

hai sa respectam legea, pentru a ne respecta pe noi insine.


toate cele bune !