avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate Joita Soare

Activitate Joita Soare

Răspuns la discuția Despre succesiune
Nu știu locul decesului mai exact unde în Buc.Poate exista o evidenta la nivel de capitala

raluk0207 a scris:

Incercati la starea civila de la locul decesului.

Părinții mei divorțați eu ramanand cu mama. Relațiile cu tatăl meu distante. Recent mama află că tatăl meu a decedat căutând să obțină mai multe informații. Nu a reușit să afle decât că a murit în București în anul 2015. Cum pot obține un duplicat certificat de deces daca nu am date despre domiciliu sau alte informații necesare
Răspuns la discuția concediu medical neplatit
Va multumesc mult pentru raspunsul detaliat si rapid!
Dupa noua luni de somaj sunt angajata in cadrul unei firme care isi deschide un nou punct de lucru.La trei saptamani dupa angajare in urma unui accident casnic care se lasa cu o fractura beneficiez de concediul medical pe o perioada de doua luni.In prima luna nu primesc banii pe concediu motivandu-mi ca nu indeplinesc conditiile de cotizare.Depun la H.R.o adeverinta cu venituri eliberata de cei de la ANOFM asteptand rezolvarea situatiei.Au trecut cele doua luni de concediu si constat ca problema nu a fost rezolvata. De la H. R imi spune reprezentantul ca a trimis la sediu adeverinta cu veniturile si nu stie ce sa-mi spuna ca nu are nici o informatie si sa trec zilele urmatoare. Intrebarea mea este daca beneficiez de concediu medical platit si in baza carei legi.
Ce acte imi sunt necesare pentru schimbarea rolului fiscal in urma unei hotarari jud. pentru uzucapiune si accesiune.Exista rol fiscal pe numele parintilor.Tatal este decedat iar mama in viata.Succesiunea a fost jucata inaintea procesului de uzucapiune devenind mostenitori alaturi de mama eu si fratele meu. NU inteleg despre ce declaratie este vorba cand sunt doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile pentru succesiune si cealalta cu uzucapiunea,
jeni_soare a scris:

Parintii mei au cumparat cu chitanta de mana un teren in 1964 pe si-au construit o casa,inscrisi ca titulari de rol deci platitori de taxe din momentul cumparii la cererea tatalui meu. Vanzatorii decedati in 1976 respectiv 1978 instanta respinge actiunea facem apel admis si modificam cererea sub aspectul cadru procesual pasiv introducand mostenitorii.Instanta admite probe cu inscrisul chitanta certificate mostenitor proba cu martorii interogatoriu(instanta luand act de lipsa acestora)si proba cu expertiza tehnica imobiliara.Din probele administrate mostenitori nu erau proprietarii imobilului noi solicitand dreptul uzucapiunii.instanta ne cere titlul de prop pe care nu-l avem.respinge cerereaFacem recurs.arhiva nu detine acte pe adresa
din chitanta. sfatuiti-ma care sant pasii de urmat am ultim termen la inceputul lunii martie.

citez din hot "
din probele administratein cauza nu se poate retineca autorii paratilor erau propietari " noi solicitand si dreptul de prop. prin uzucapiune

Parintii mei au cumparat cu chitanta de mana un teren in 1964 pe si-au construit o casa,inscrisi ca titulari de rol deci platitori de taxe din momentul cumparii la cererea tatalui meu. Vanzatorii decedati in 1976 respectiv 1978 instanta respinge actiunea facem apel admis si modificam cererea sub aspectul cadru procesual pasiv introducand mostenitorii.Instanta admite probe cu inscrisul chitanta certificate mostenitor proba cu martorii interogatoriu(instanta luand act de lipsa acestora)si proba cu expertiza tehnica imobiliara.Din probele administrate mostenitori nu erau proprietarii imobilului noi solicitand dreptul uzucapiunii.instanta ne cere titlul de prop pe care nu-l avem.respinge cerereaFacem recurs.arhiva nu detine acte pe adresa
din chitanta. sfatuiti-ma care sant pasii de urmat am ultim termen la inceputul lunii martie.