avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare rol fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare rol fiscal

Ce acte imi sunt necesare pentru schimbarea rolului fiscal in urma unei hotarari jud. pentru uzucapiune si accesiune.Exista rol fiscal pe numele parintilor.Tatal este decedat iar mama in viata.Succesiunea a fost jucata inaintea procesului de uzucapiune devenind mostenitori alaturi de mama eu si fratele meu. NU inteleg despre ce declaratie este vorba cand sunt doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile pentru succesiune si cealalta cu uzucapiunea,

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru intrarea in posesie Lucian_Stroe Lucian_Stroe O sa incerc sa explic despre ce este vorba cat se poate de succint si de clar, in speranta ca voi reusi sa ma fac inteles si sa obtin lamuririle ... (vezi toată discuția)
Impozit retroactiv pe teren? Lucian_Stroe Lucian_Stroe Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoria, sper ca da... Impreuna cu fratele meu am obtinut, prin hotarare judecatoreasca definitiva, dreptul de ... (vezi toată discuția)
Pot intabula lotul moștenit? Gruia68 Gruia68 Bunica moare în 2008 . Avea 3 copii . Cel mare decedase și avea 2 copii . Copii lui deschid un proces de succesiune în timpul căruia are loc o tranzacție ... (vezi toată discuția)