avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre succesiune

Părinții mei divorțați eu ramanand cu mama. Relațiile cu tatăl meu distante. Recent mama află că tatăl meu a decedat căutând să obțină mai multe informații. Nu a reușit să afle decât că a murit în București în anul 2015. Cum pot obține un duplicat certificat de deces daca nu am date despre domiciliu sau alte informații necesare
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:07, 31 Ianuarie 2018
Incercati la starea civila de la locul decesului.
Nu știu locul decesului mai exact unde în Buc.Poate exista o evidenta la nivel de capitala

raluk0207 a scris:

Incercati la starea civila de la locul decesului.

Sau mergeti la fiecare stare civila de sector

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire AlexandraEric AlexandraEric Buna ziua. Părinții mei sunt divorțat de 23 de ani. Tatăl ă murit recent. El mai avea o fata rezultată din alta relație, necasatorinduse. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire gabielle88 gabielle88 Bună ziua. Numele meu este Raluca, sunt a doua fiica a unei familii. Tatăl meu a decedat în luna mai, iar mama mea este în viata, locuiește în casa ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort pierduta PuiuAdrian1242 PuiuAdrian1242 Buna ziua, Mama mea este in situatia de a depune dosarul de pensionare,problema este ca i se cere o hotarare de divort, pe care a pierdut-o. A fost la ... (vezi toată discuția)