avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate marga77

Activitate marga77

Răspuns la discuția Test paternitate
Buna ziua,
Prietena mea este sigura ca el este tatal fetitei , doar ca nu a vrut sa o recunoasca.

Liliana Gradinaru a scris:

Exista si posibilitatea asta, insa depinde nu de cine e proprietar, ci de situatia intreaga de fapt, de veniturile fiecaruia sau posibilitatea de venituri, de cine ingrijeste copilul efectiv. De ce vorbim de test ADN, nu sunteti sigur ca e copilul dv.?

Ce se intampla in cazul in care mama nu este incadrata in campul muncii, dar este proprietara a locuintei, doreste stabilirea paternitatii, exista posibilitatea ca tatal sa ceara custodia copilului in cazul in care testul este valid ?
este necesar instalare pos in fiecare punct de lucru, respectiv magazin satesc ??
mai concret este o firma si are trei puncte de lucru, conform legii 209/2016 trebuie sa dotez fiecare punct de lucru cu terminal POS de acceptare a platii cu cardul ?
Răspuns la discuția despagubiri asigurare RCA
dar ce trebuie sa fac ?
Buna ziua,
la Apel se poate chema in judecata si societatea de asigurari ?
mentionez ca in prima instanta am chemat persoana care mi-a lovit masina si mi s-a respins actiunea,
intreb : in recurs pot sa chem si societatea de asigurari ?
puteti sa imi recomandati un avocat din Deva specializat pe domeniul Asigurari ??
este vorba de recuperare dauna RCA nu am primit nimic de la Carpatica Asig unde a fost asigurata rca parata, si am deschis actiune impotriva persoanei care a provocat accidentul
Buna ziua,
am urmatoarea intrebare: cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a respins cererea de chemare in judecata pe motiv : excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei ?

cum pot afla daca ultimul parinte care a decedat, fiind 2 mostenitori, are disponibil in conturi bancare ( mentionez ca nu am nici o cunostiinta - nu mi se comunica nimic) ?