avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despagubiri asigurare RCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despagubiri asigurare RCA

Buna ziua,
la Apel se poate chema in judecata si societatea de asigurari ?
mentionez ca in prima instanta am chemat persoana care mi-a lovit masina si mi s-a respins actiunea,
intreb : in recurs pot sa chem si societatea de asigurari ?
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
marga77, utilizator
Cel mai recent răspuns: marga77 , utilizator 12:54, 6 Noiembrie 2012
nu
dar ce trebuie sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii impotriva companiei de asigurari si persoanei fizice in acelasi timp? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Masina mea a fost lovita de o alta masina care nu mi-a acordat prioritate.S-a facut constatarea amiabila si la Carpatica nu s-au facut pozele decat dupa 3 ... (vezi toată discuția)
Refuz plata dauna rca tecson11 tecson11 Buna ziua, In urma cu ceva timp ,am lovit masina cuiva,persoana din acelasi oras cu care nu ma vazusem niciodata inainte de incident, care a avut loc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata eu_craciun eu_craciun buna ziua, intr-un proces castigat, din eroare nu am cerut cheltuieli de judecata reprezentand taxa judiciara de timbru, suma era destul de mare, partea ... (vezi toată discuția)