avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate DARIUS_C

Activitate DARIUS_C

Răspuns la discuția ATACARE CERTIFICAT MOSTENITOR
Mai mentionez faptul ca mama mea a fost internat intr-un spital de neuropsihiatrie si inca era sub tratament cand a semnat----nu a stiut ce a semnat
Mamei mele i-a revenit o camera din cele 4 insa de terenul din curte nu i-a mai zis nimic--banuiesc ca cele 9,37 procente includeau si ceva din teren nu?
Va multumesc ptr raspunsul acordat---am inteles ce ii revine fiecaruia, bunurile au fost dobandite in timpul casatoriei.Am inteles obtine un exemplar dupa hotarare de la grefa instantei, dar ea vrea actul partii ei dk se poate asa ceva, peractic hartaia in care sa scrie ca ea este propietara celor 9,37 procente.Partea mostenita de implica si o parte din locul din curte?Casa are 4 camere si in total 400 m cu tot cu curte.Va multumesc
Mamei mele i s-a promis o particica si din ceea ce i se cuvenea bunicii mele , asta ca sa se faca dezbaterea suucesorala si apoi actul de imparteala.Mama mea a acceptat sa se faca dezbaterea dar apoi in hartiile ce i-au fost date sa semneze la tribunal nu mai era ceea ce ei cazusera la invoiala.Apoi matusa mea i-a vandut partea ei fiului sau , dar e mai mult decat i se cuvenea ai din partea de 3/4, diferenta cum i-a putut-o vinde?sa inteleg ca este din partea bunicii?ce tb sa faca mama acum ca sa intre in posesia actului mostenirii ele...matusa si bunica nu vor sa-i arate niciun act.In speranta ca nu v-am enervat si deranjat va multumesc respectuos
D-na MIRELA va multumesc ptr raspunsul dat, dar tot nu stiu exact ce se poate face acum.Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca mama mea nu era de acord sa vina sa semneze la tribunal ca apoi succesiunea sa fie facuta, fara semnatura ei nu se putea ca fiecare sa intre in posesia a ce li se cuvenea .Bunica si matusa au urmarit sa o convinga pe mama sa semneze aratandu-i un act a carei imparteala nu s-a mai respectat apoi.I-au aratat ceva si apoi au facut altceva------care este partea mamei mele in momentul de fata?casa este compusa din 4 camere si resedinta are in total 400 m patrati.Varianta bunicii era ca ea mosteneste 3/4 si copiii 1/4 VA MULTUMESC
Buna seara!Va rog respectuos sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicul meu a decedat acum 10 ani, ramanad bunica impreuna cu cei 4 copii ai sai.Acum s-a dorit sa se faca dezbaterea succesorala cu care mama mea nu a fost de acord, mentionand ca nu este interesata afland apoi motivul real al doleantei bunicii si a unei matuse -----matusa respectiva dorea defapt sa intre in posesia legala a partii cuvenite ca apoi sa i-o ''vanda'' unuia dintre copiii ei.La insistentele bunicii mele mama mea a fost de acord sa se faca dezbatrea in urma uneei dicutii prin care bunica mea ii ceda o parte din dreptul ei.I s-a aratat initial un hartie in care mama mea urma sa primeasca partea ei si ce ii mai ceda bunica, insa cand s-au semnata actele finale ele nu mai aratau ca cele initiale----a fost pacalita.Mentionez ca mama mea a fost internata intr-un spital de neuropsihiatrie, aflandu-se si acum sub tratament .Consider ca la momentul respectiv s-a profitat de acest lucru si a fost dusa in eroare.Ce s-ar mai putea face acum?Se poate ataca in instanta acest act?De asemenea mentionez ca matusa mea i-a vandut partea ei fiului sau, o parte mult mai mare dect i-ar fi revenit ei legal.Matusa a vrut sa se faca impartirea, ca apoi sa-i cedeze partea ei impreuna cu o parte de-a buicii fiului ei prin contract de vanzare-cumparare.As mai vrea sa aflu cum era de drept impartirea dupa moarte bunicului, ce mostenea fiecare? VA MULTUMESC
Va multumesc pentru cele scrise.Spuneti-mi va rog cum ar tb sa fac acea notificare si unde sa o trimit mai exact?Cum as putea avea o confirmare ca a ajuns la ei notificarea?Multumesc
Va multumesc pentru ce mi-ati raspuns.Nu am avut cum sa ajung la o intelegere cu banca deoarece nu m-a instiintat de inetntiile ei.Cand eu am mers sa platesc o parte din restanta domnii de la banca m-au informat ca nu ii mai intereseaza, in rest nu mai mi-au zis nimic.Apoi eu ma sunat la firma de recuperari confirmandu-le adresa corecta si numarul de telefon deoarece in baza lor de date figuram cu o lata adresa.Spuneti-mi va rog firma de recuperari nu avea datele mele din dosarul de la banca?Sau au invocat o adresa gresita pe motiv sa treaca timpul, sa creasca penalitatile?Cum ma sfatuiti sa procedez?Va multumesc
NU AM NOTIFICAT IN SCRIS INTENTIILE MELE.VA ROG SA-MI SPUNETZI CUM SA FAC O NOTIFICARE , ADIK CE TB SA CONTZINA SI CUM TB SA O TRIMIT?PE ADRESA FIRMEI CU CONFIRMARE?AU DREPTUL DE POPRIRE PE SALARIU?VA MULTZUMESC FRUMOS PTR AJUTOR
BUNA ZIUA!VA RAMAN RECUNOSCATOR DK M-ATZI PUTEA INDRUMA ASUPRA UNUI LUCRU PE CARE O SA VI-L EXPLIC PE SCURT:AM CONTRACTAT UN CREDIT SI AM AVUT 3 RATE RESTANTE.IN MOMENTUL IN CARE M-AM DEPLASAT LA BCR AKOLO MI-AU ZIS CA M-AU DAT LA O FIRMA DE RECUPERARI, EU EXPLICANDU-LE CA VRWEAUS A PLATESC DIN RESTANTZE INSA EI SPUNADU-MI CA NU II MAI INERESEAZA.ESTE NORMAL CA BCR-UL SA-MI VANDA IDENTITATEA MEA UNEI FIRME DE RECUPERARI FARA SA FIU INSTIINTZAT?AM SUNAT LA FIRMA RESPECTIVA EI MI-UA CERUT SA PUN 1000 RON DIN DATORIE, NICI MACAR NU AVEAU ADRESA MEA CORECTA ACOLO.LE-AM CERUT UN GRAFIC DE REESALONARE MOMENT IN CARE EI MI-AU MAI CERUT INK 1000 RON IN 2 PLATZI.AS VREA SA STIU FIRMA DE RECUPERARI MA POATE EXECUTA SILIT?AU CAEST DREPT?SUNT OBLIGATZI SA-MI TRIMITA UN GRAFIC DE REESALONARE NU?DK EU NU LE DADEAM ADRESA CORECTA MA PUTEAU ACTIONA IN INSTANTZA NEAAVND DOMICILILU MEU?VA MULTZUMESC..CE MA SFATUITZI SA FAC?