avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... FIRMA DE RECUPERARI ARE DREPTUL SA EXECUTE SILIT?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

FIRMA DE RECUPERARI ARE DREPTUL SA EXECUTE SILIT?

NU AM NOTIFICAT IN SCRIS INTENTIILE MELE.VA ROG SA-MI SPUNETZI CUM SA FAC O NOTIFICARE , ADIK CE TB SA CONTZINA SI CUM TB SA O TRIMIT?PE ADRESA FIRMEI CU CONFIRMARE?AU DREPTUL DE POPRIRE PE SALARIU?VA MULTZUMESC FRUMOS PTR AJUTOR
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:56, 17 Mai 2011
faceti notificare prin executorul judecatoresc prin care sa va adresati firmei de recuperari ca doriti sa achitati creditul integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperari te poate executa silit? DARIUS_C DARIUS_C BUNA ZIUA!VA RAMAN RECUNOSCATOR DK M-ATZI PUTEA INDRUMA ASUPRA UNUI LUCRU PE CARE O SA VI-L EXPLIC PE SCURT:AM CONTRACTAT UN CREDIT SI AM AVUT 3 RATE ... (vezi toată discuția)
Executare silita, intelegere cu firma de recuperari creante serbanescudumitru serbanescudumitru Am un credit vindut de Vb catre Rabon firma recuperari. Sunt in executare silita dar intre timp am gasit sa vind doar ca cei de la Rabon ezita ss imi dea ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto-reținere talon AndraAlex AndraAlex Bună! Am nevoie de ajutor. Mi s-a pus sechestru pe autoturism.. În februarie ma oprit politia și mi-a reținut talonul.. Am încercat sa dau de executor am ... (vezi toată discuția)