avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, intelegere cu firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, intelegere cu firma de recuperari creante

Am un credit vindut de Vb catre Rabon firma recuperari. Sunt in executare silita dar intre timp am gasit sa vind doar ca cei de la Rabon ezita ss imi dea acceptul lor pentru vinzare. Ce pot face in acest csz? Va multumesc celor dispusi sa ma ajute cu un sfat !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:48, 9 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va intelegeti cu cumparatorul sa achite creanta catre firma de recuperare si ati scapat de rabon, nu-i nimic complicat!
Adresati-va unui birou notarial, veti f consiliat cum sa procedati.
Daca aveti posibilitatea sa platiti, firma de recuperari nu se poate opune.
Nu intarziati pt. ca zilnic se aduna majorari, penalitati!
Problema este ca cei ce vor sa cumpere o fac si ei printr-un credit imobiliar si banca lor vor acceptul firmei de recuperari
DlGoe a scris:

Va intelegeti cu cumparatorul sa achite creanta catre firma de recuperare si ati scapat de rabon, nu-i nimic complicat!

sfatul este prost și poate nenoroci pe cel ce l-ar urma.

Dacă se vinde fără consimțământul creditorului urmăritor, vânzarea nu este opozabilă acestuia și executorul poate vinde imobilul oricând, chiar după intabularea noului proprietar. deoarece nu se radiază somația imobiliară în urma vânzării.

Domnule, faceți o notificare scrisă în care menționați prețul la care veți vinde imobilul. Dacă creditorul refuză și îl vinde la un preț mai mic veți avea șanse mari să vi se admită o eventuală contestație la executare.

Insistați cu telefoane la firma de recuperare, faceți sesizare la Directorul General al firmei, veți primi acordul până la urmă, dacă prețul este îndestulător pentru creditor.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
da ... datoria este nici o treime din pret vinzare de acea nu inteleg de ce nu _mi dau accept. problema este ca eu ma grabesc deoarece stie toata lumea ce greu este in ziua de azi sa gasesti un cumparator

Alte discuții în legătură

Executare silita ceruta de o firma de recuperari creante vrica vrica Cum este posibil sa cumperi o creanta a unei pers.fizice fara sa ceri contract si situatia platilor?CUM E POSIBIL SA anunte ca am o datorie pentru care sa nu ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Pot ramane in apartament pana la vanzarea prin licitatie ? yamada yamada Am achizitionat un credit imobiliar in perioada de boom imobiliar. Dupa 3 ani de plata a ratelor la zi, am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)