avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate M1shu91

Activitate M1shu91

Cate cereri de revizuire se pot introduce pentru o hotarare? Ma refer pentru motive diferite bineinteles.
Discuție TAXA AUTO
O intrebare pentru specialisti. Daca CJUE a dat in februarie o ordonanta si s-a pronuntat cu privire la Legea 9/2012, în sensul ca si pentru perioada de 21 de zile din ianuarie 2012 taxa este contrara dreptului UE, ce se intampla cu cei carora li s-a respins actiunea si recursul ? Ce mai pot face ei in conditiile in care ordonanta CJUE are caracter obligatoriu pentru instantele nationale.
Răspuns la discuția Taxa timbru judiciar
chitanta este la dosar. dar care ar fi motivul pentru care instanta ar retine 2 motive de revizuire si implicit o taxa de 200 de lei?
Răspuns la discuția Taxa timbru judiciar
Am fost si am vazut azi dosarul. Scrie ca mai trebuie sa platesc 100 de lei si nu inteleg de ce. Am invocat un singur motiv de revizuire si anume alin. 9 al art. 322 din Vechiul Cod de procedura penala. Mentionez ca este vorba despre revizuirea unei hotarari privitoare la restituirea taxei auto. Imi scapa mie ceva ?
pentru cei interesati am castigat, cu inscrisurile depuse o expertiza si doi martori. succes
Răspuns la discuția Taxa auto
Din nou va raspund tot eu. S-a pronuntat CJUE si a statut ca pe toata perioada anului 2012 ( inclusiv luna ianuarie in care au fost probelme) se pastreza discriminarea din oug 50/2008
Răspuns la discuția Taxa timbru judiciar
multumesc!
Daca am platit si depus taxa de timbru judiciar dar cei de la registratura au ratacit-o ce solutii am pentru a demonstra achitarea taxei ? Mentionez ca am primit citatie de la instanta care imi pune in vedere sa depun taxa judiciara de timbru (100 de lei pe care am si depus-o odata cu cererea revizuire)
Răspuns la discuția Taxa auto
am sa va raspund tot eu ... cei care au inmatriculat in aceasta perioada nu isi pot recupera banii!(in acest moment...)
Pana la urma a depus cineva la instanta? Se plateste 10% sau 50 de lei ?
Ma gandesc ca la calcularea pagubei suferite intra si dobanda din ziua platii si pana la restituirea efectiva ori aceasta nu poate fi calculata cu exactitate.