avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate cor1na

Activitate cor1na

Răspuns la discuția concediu medical
multumesc,
Buna ziua, am si eu o intrebare zilele nelucratoare (sambata si duminica) dintr-un concediu medical sunt puse la plata salariului de catre societatea la care figurezi ca angajat?
Multumesc pt rasp!

Vroiam sa mai stiu daca este normal sa muncesti in tura de noapte fara sa primesti sporuri de noapte.
SPORUL DE VECHIME ESTE INCLUS IN SALARIU ?
La un salariu de 799 de incadrare cu o vechime de 25% ce salariu net ar trebui sa rezulte?

PENTRU INFIINTAREA UNUI C.A.R PT PENSIONARI CE ETAPE AR TREBUI URMATE SI IN SPECIAL CE LEGI SUNT APLICABILE?

VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția Perioada indemnizatiei de somaj
Am luat indemnizatie in octombrie prima luna, noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie si aprilie.
Nu mai am carnetul de somaj pt k mi l-au oprit dar stiu ca am depus dosarul in septembrie 2010 si am primit din octombrie somaj iar ultima luna pentru care am fost sa semnez a fost martie.
Problema e ca nu inteleg de ce nu-mi vine in continuare pana la 9 luni daca asa am prins si s-a oprit la 7 ? Este normal?
M-am dus de 6 ori la semnat carnetul in a 7-a luna nu a mai fost nevoie, dar am auzit persoane care au luat 9 luni tot in aceleasi conditii.
As vrea sa stiu pe ce perioada se acorda indemnizatia de somaj avand in vedere ca eu am luat dupa facultate somaj timp de 6 luni, iar dupa aceste 6 luni am mai primit o luna in care nu a trebuit sa mai merg sa semnez in carnetel.