avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

Buna ziua, am si eu o intrebare zilele nelucratoare (sambata si duminica) dintr-un concediu medical sunt puse la plata salariului de catre societatea la care figurezi ca angajat?
Cel mai recent răspuns: cor1na , utilizator 12:38, 2 Februarie 2013
Nu sunt puse la plata.Se plateste concediu medical doar pentru zilele lucratoare.
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si sarbatorile legale laura_yt laura_yt am o nelamurire cu privire la concediul medical si sarbatorile legale, si anume daca am avut concediu medical intr o zi de sarbatoare legala, adica zi libera, ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind plata concediului medical victorya_21 victorya_21 Prietenul meu student lucreaza la o firma privata de alimentatie publica avand contract de munca doar pe durata weekend-ului. Deoarece a necesitat o ... (vezi toată discuția)