As vrea sa stiu pe ce perioada se acorda indemnizatia de somaj avand in vedere ca eu am luat dupa facultate somaj timp de 6 luni, iar dupa aceste 6 luni am mai primit o luna in care nu a trebuit sa mai merg sa semnez in carnetel.
1. Pentru absolventi indemnizatia de somaj se acorda pe o perioada de 6 luni.
2. Ce ati mai primit o luna? Indemnizatia de somaj? Nu prea cred asa ceva.
3. Indemnizatia de somaj se primeste in luna curenta pentru luina precedenta (poate aici v-ati incurcat).
Da pentru ca in prima luna ati primit doar pe o perioada exemplu 15 zile si ati primit echivalentul, iar diferenta a fost trimisa acum in a 7a luna....
1. Este o poveste mai veche. E vorba de OUG 28/2009 care prelungea perioada de somaj cu 3 luni pentru cei inregistrati la somaj pana la data de 31.12.2009.
2. Dvs. v-ati inregistrat la somaj in 2010 asa cu mai puteati beneficia de prevederile OUG 28/2009.
Problema e ca nu inteleg de ce nu-mi vine in continuare pana la 9 luni daca asa am prins si s-a oprit la 7 ? Este normal?
Alte discuții în legătură
Perioada acordare somaj
bader
Am incetat raportul de munca pe data de 28.12.2009 si am depus dosarul pe data de 02.02.2010 cand mi s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj.Atunci mi ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj?
allecs
am lucrat ca agent de paza si ordine la o firma de paza SC.Rotw Guard Security SA de la data de 18 august 2008 cu contract individual de munca pe perioade ... (vezi toată discuția)