Multumesc pentru raspuns!
In ceea ce priveste creditele neachitate din lipsa de venituri ....... credeti ca veniturile realizate pe PFA-ul nou infiintat pot fi executate silit de banca?
Buna ziua,
pot fi urmarite veniturile realizate pe PFA, daca persoana fizica respectiva a realizat anterior datorii la o banca, datorii care nu au fost achitate din lipsa de venituri? Executorul bancii poate recupera acele creante din sumele de care va beneficia persoana fizica prin PFA-ul respectiv? Se poate pune poprire pe contul PFA-ului?
Dar executorul poate mentine blocarea contului bancar a la long? In conditiile in care eu nu fac plangerea catre instanta, el ma poate priva de salariu 2 luni, 3 luni, dupa cum vrea dansul?
ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul judecatoresc, am depus toate actele pe care mi le-a cerut si totusi mi se refuza ridicarea popririi. Domnul executor judecatoresc mi-a transmis ca daca sunt de acord cu plata a 50% din salariu lunar catre banca, imi ridica poprirea si astazi. Eu stiu ca legal pot popri1/3 din veniturile lunare. Mentionez ca este vorba de un credit pe care nu l-am achitat.
Va rog sa-mi spuneti daca este un abuz sau are dreptul sa solicite plata a jumatate din salariu si cum as putea sa procedez in continuare.
Multumesc.