ce lege specifca clar drepturile vecinului in curtea mea.Zidul casei sale da in curtea mea.Ma anuntat ca repara zidul..Normal ca am permis sa intre in curtea mea.Da mea distrus flori zambile pespectiv.Acum are pretenti sa depoziteze materiiale pentru zid in curtea mea ,dar nu am acordat acest drept.dinsu sustine ca daca plateste impozit pe 90cm din spatele casei are drept sa depoziteze materiale pentru reparatiiin curtea mea.Are sau nu drept sami distruga curtea pentru reparatii.daca poate cineva sa miraspunda .mutumesc
cine plataste?o casa din vecini na fast terminata ,neavind bani proprietatea a ffostpreluata de banca unde vecinul sa imprumutat ,dar probleme este alta.in acea cladire grauriiau cuiburi si produc multa pagube la legume si fructein gradinile noastre.vecinu spune ca nu mei are nici o raspundere.si banca nici na catadicsit sa ne raspunda.pe noi cine ne despagubeste?
nu are nici un act .e zidul din spatele casei lui care da in curtea noastra.normal ca lam lasat sa vada daca zidul casei sale nu este deteriorat.Dar dansu a vanit si mea distrus zambilele care care cresteau in spatele zidului.si orcum zambilele deja se usucu prin natura lor vara.are Dansu pretinzind sus si tare ca in regimu trecut un funcionar ia spus ca plateste impozit pe acel teren din spatele casei deci este terenul lui si fara acte
dansu zice ca un functionar dela primarie ia spus ca plateste si terenul din spatele casei .dar nu are nici un act care sa dovediasca acast locru;si respactivu fubctionar a plecat de la primarie.
ma ajuta cineva va.rog.am o probleme cu un vecin .
pretinde ca el plateste impozit pe 90cm din curtea mea .a venitsi a distrus flori pe respectiva suprafata.as dori sa stiu daca intradevar se plateste inpozit pe tern din spatele casei