Am facut o plangere penala ptr abandon familie in noiembrie 2015 si inca nu s-a solutionat. Sunt invitata periodic la politie sa le confirm sumele de bani pe care mi le trimite fostul sot. Este normal? Ma simt intimidata de politie si in acelasi timp sunt tratata ca o infractoare. Ma suna pe telefonul personal spunandu-mi ca sunt OBLIGATA sa vin la Politie.
Poate cineva sa ma sfatuiasca ce am de facut in continuare? Este normal ce se intampla? D ce nu l-a trimis in judecata pana acum?
Mltumesc
Mi s-a furat identitatea( nume, prenume si poza) pe un site de socializare.Ce pot face in acest caz?
Pot face o plangere penala in acest sens?
Avem legi care sa-i pedepsesca pe acesti bolnavi psihic?
Ma tem sa nu fie jignite anumite persoane si in felul acesta sa-mi strice imaginea. Ma consider o persoana decenta si nu as vrea sa se ajunga la cine stie ce grozavenii.
Multumesc!
Se poate anula un contract de vanzare atat timp cat nu exista un document secret semnat de toate partile contractuale?
Multumesc ptr raspuns!
Intentionam sa fac acest lucru dar vroiam si alte pareri.
Eu cred ca executorul nu are nici o vina. El vrea doar sa-si recupereze banii ( nu stiu despre ce este vb). Banca nu trebuia sa accepte asa ceva tinand cont ca ei pot vadea de unde provin banii.
Buna ziua!
Din punctul meu de vedere ceea ce mi se intampla este revoltator !
Am un cont deschis la BRD pe care mi se vireaza alcatia si pensia alimentara. Pe data de 02.04.2015 am avut MAREA SURPRIZA sa vad ca din contul meu au disparut banii. Nu este necesar sa va spun ca am sau nu datorii ptr ca in acesti bani NU TREBUIA SA SE BAGE NIMENI, mai putin eu.
Intrebarea mea este: Ce masuri trebuie sa iau in acest sens?
p.s.: Mentionez ca am un loc de munca si puteau sa faca proprire pe salariu.
App: Nu am primit nici o sesizare de la banca ca incep aceaste demersuri.
Daca merg la un executor judecatoresc ptr a-mi recupera banii pe care nu i-am primit timp de 2 ani trebuie sa suport un anumit onorariu?
Am inteles tot ce mi-ati spus pana acum dar, nu stiu cum se stabileste procentual pensia alimentara din salariul unui sofet TIR. Salariul lui este suficient de mare(aproximativ 2000) in sunt incluse si diurne, sporuri, etc., iar pe contract are min.pe economie. Nu stiu daca se merita sa cer in instanta majorare pensie alimentara.
Va multumesc!
In tot acest interval nu a platit NIMIC, a inceput sa-mi plateasca( la solicitarea mea) de cand are serviciu. Din cate stiu eu, "tatii" fara venit trebuie sa plateasca o suma modima de aproximativ 150 lei/luna. Cum se calculeaza ptr soferi procentul ptr pensie alim.? Ei au sporuri , iar pe contract min. pe economie.
Va multumesc!
Cum se recupereaza banii ptr perioada neplatita? Integral sau esalonat? Salariul lui este suficient de mare incat sa-si permita sa plateasca( sofer TIR).M-am saturat sa ma umilesc cersind bani de la el. Copilul cere mancare azi, nu maine, nu poimane......asa cum ma amana el.
Va multumesc!
Nu am mai primit pensie alimentara din 2011. Ce trebuie sa fac? Din septembrie 2011 nu a mai lucrat si de cateva luni este din nou angajat.
Va multumesc!